Intro pris frem til juni  2995,-
Normal pris 4995,-

Plasma oxygen er en behandling hvor man ikke anvender nål eller skalpel, men en adapter som arbejder overfladisk på huden og skaber en markant sammentrækning i vævet så løshud, rynker og linjer reduceres. Plasma behandlingen er en banebrydende nye teknik som spreder sig hurtig på den kosmetiske marked, det er en overlegen konkurrent til kirurgi, fillers og BOTOX . Holdbarheden er 2-5 år,.

BEHANDLINGEN starter med at området på huden desinficeres, derefter bedøvelsescreme på i 45 min.
Herefter starter arbejdet med adapteren hvor der systematik placeres små punkter med plasma lys som danner små skorpe lignende pletter. Disse pletter dannes i hornlaget af huden, derfor er det ikke forbundet med værken blødning eller forbrænding.

EFTER BEHANDLING resultere i dannelsen af små tør skorper som vil falde af efter 5-7 dage, der vil samtidig være hævelse i område i 4-6 dage efter behandling, nogen vil hæve MEGET og derfor vil det være en fordel at købe isposer og anti histaminer før behandling. HJEMMEPLEJEN, der medfølger en specifik efterpleje procedure med produkter som du få udleveret efter behandling. Er du diabetiker eller ryger vil ophelingen være længere. Most of these tools support the order essay popular video hosting sites such as youtube and https://www.designer-daily.com/top-10-best-web-design-examples-88311 vimeo.