0,5 ml. Hyalderm 1800kr
1 ml.     Hyalderm 2200kr

Ønsker du mere fylde i læberne? Behandlingen med hyalderm giver øjeblikkeligt større, rundere og fyldigere læber. Behandlingen er simpel og samtidig utrolig effektiv.

Meso-udstyret som anvendes til udførelsen af behandling er et intelligent system som automatisk bestemmer mængden af hyalderm og dybden det injiceres. Dette betyder at behandlingen bliver udført med en meget høj sikkerhed for korrekt og præcist placering af produktet. Apparatet sørger samtidig for vi kun kan arbejde i en vævs dybde på 1,5mm. hvilket er en stor fordel da det minimere chancen for blåmærker og hævelse.
Produktet som injiceres hedder hyalderm som er en tværbundet farmaceutisk godkendt hyaluronsyre som er komplet sikker til at udføre behandlinger i læber, rynker, fuer og ar. Hyaluronsyre fungere som en fugtbinder i huden, som også forekommer helt naturlig i menneske kroppen og derfor er der meget lidt risiko for bivirkninger og allergi mm.

Behandlingen starter med bedøvelse af huden ca. 45 min. Herefter tager selve behandlingen 15-20min. Effekten er straks men huden vil hæve op og det forventede resultat kan først vurderes efter 14 dage .
Holdbarheden ligger mellem 8-12 mdr og Behandling er ikke forbundet med en konsultation da der ikke arbejdes dybere end 1.5 mm i vævet. What I have for you today is a set of great web tools that you can use with students published to create quizzes around videos.