Bryn 110,-
Overlæbe 85,-
Hage 95,-
Kinder 180,-
Hele ansiget (excl. bryn) 280,-
Nakke og skuldre 110,-
Ryg 320,-
Bryst 350,-
Lænd 150,-
Armhuler 120,-
Arme 250,-
Mave 180,-
Bikini 110,-
Tanga 150,-
Hele ben (excl. Bikini) 399,-
Lår 250,-
Underben 250,-

Brasiliansk voks

Til dig som overvejer at få lavet en intim voks behandling, men er lidt usikker på hvordan og hvor, så er her de vigtigste ting at vide:
Når du bliver vokset hos mig har du mulighed for at få loyalitetsrabat.
Hvis du booker igen inden for 5 uger får du altid 10% rabat.

  • Jeg har arbejdet med intimvoks siden min uddannelse som kosmetolog i en klinik hvor professionalisme og dygtighed blev vægtet meget højt. Derfor har jeg modtaget den bedste træning og har erfaring med alle former for intimvoks.
  • Jeg anvender kun voks på mineralsk basis. Mange oplever en dårlig reaktion ved voks som indeholder “kolofonium”(harpiks). Derfor har jeg valgt produkter som ikke indeholder dette indholdsstof og jeg ser ingen allergiske reaktioner. Den har desuden også den fordel at voksen kan anvendes ved lavere temperatur og har en god vedhæftning selv på meget korte hår.
  • For at få det bedste resultat, skal hårene være 5-8mm lange. Det passer som regl med at det er ca. 3 uger siden du sidst har skrabet. Har du ikke før fået fjernet hårene, er det er god ide at bruge en trimmer (pas på de ikke bliver for korte), eller klippe lidt af længden, inden din behandling.
  • Efter din voksbehandling må du ikke træne hård træning, eller gå i svømmehal, før efter ca. 24 timer. Lige efter hårene er blevet fjernet vil din hud være lidt åben og den vil være sensitiv overfor ydre påvirkning. Derfor er det bedst hvis den får ro til at komme sig. Derfor er det heller ikke en god ide at gå i seng med manden/kæresten det første døgn.
  • For at undgå ingroede hår kan du bruge en god body scrub et par gange om ugen, begynd allerede tre dages tid efter din behandling. Det er også vigtigt at huden får masser fugt, så husk en god creme. Skulle det alligevel blive et problem for dig, er du altid velkommen til at vende det med os herinde, vi har masser af gode råd. Jeg har valgt at forhandle en creme du også kan anvende imod indgroede hår, spørg gerne efter den ved din behandling.
Hollywood voks 450,- /385,- efterfølgende behandling indenfor 4 uger

Hollywood betyder den totale fjernelse af al kønsbehåringen med voks.

Brasiliansk voks 450,-/ 385,- efterfølgende behandling indenfor 4 uger

Brasiliansk voks betyder fjernelse af en del af kønsbehåringen med voks som inkluderer labia pudenti (skamlæber) og området der strækker sig til endeballerne, men der levnes en smal stribe eller trekant af hår foran.

California voks 340,-/300,- efterfølgende behandling indenfor 4 uger

California betyder fjernelse af en del af kønsbehåringen med voks som er en meget høj/dyb bikini voks behandling, hvor der skabes en smal linje af kønshår centralt i en lodret stribe, særligt velegnet til at bære smalle bikinier med tynde stropper. Hår mellem ballerne fjernes også.

Related the best tools and activities to wrap up the school year using these web tools, you click over here will be able to create video-based review activities around topics covered during the school year.