pH formula E.X.T.R.E.M.E 1599,-
pH formula S.I.G.N.A.T.U.R.E 625,-
pH formula V.I.T.A…C 475,-
pH formula I.N.S.T.A.N.T 749,-
pH formula A.C.N.E 575,-
pH formula M.E.L.A 575,-
pH formula A.G.E 575,-
pH formula C.R 575,-
S.P Avanceret hudanalyse 250,-

Læs mere om behandlingerne længere nede på siden.

pH formula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssytem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals(kosmetiske produkter) og medicinske recepter.

Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparere sig selv.

Med pH formula arbejdes der ikke med traditionel peeling af hudens overflade, men med ”skin resurfacing”. Skin resurfacing betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag epidermis og dermis ved tilførsel af særligt aktive ingredienser, som stimulerer hudens egne funktioner og hjælper med til at genskabe balancen.

Din hud er unik, ligesom dig! Derfor er det vigtigt at din behandling og dine hjemmeplejeprodukter er skræddersyet særligt til din hud. Derfor vil din pH formula specialist udvælge produkter og behandlinger på baggrund af din huds tilstand. Ofte ses en kombination af flere tilstande, men med de korrekte produkter og ikke mindst behandlinger, vil du se forbedring på flere områder på en gang.

pHformula er et nyt behandlingskoncept, som kommer fra den medicinske verden. pHformula går ned i cellerne, og reparerer huden indefra. Jeg har brugt pHformula derhjemme og fået pHformula M.E.L.A. behandlinger, og endelig har jeg fået skabt balance i min hud. Jeg har oplevet min hud har fået en mere ensartet farve. Fastheden og strukturen er forbedret.
– Christiane Schaumburg-Müller

Behandlinger

Til alle pH formulas behandlinger kan du vælge:
+ Hals og Decollete 100,-
+ Massage 100,-

E.X.T.R.E.M.E
Mikroneedling , dermabrasion og skinresurfacing i en og samme behandling.
Denne behandling er sammensat med henblik på at konkurrerer med kirurgiske skønhedsingreb, opnå de samme resultater, men uden langvarrig heling og ubehagelige komplikationer.

Mikroneedling/dermarolling er i de seneste år vundet frem i kosmetiske behandlinger og forbedre hudens regenerative evne markant. Huden stimuleres til at reparerer sig selv og resultatet er en ny hud med en mere jævn og glat overflade. Derudover medvirker needling til at de aktive ingredienser i pH formulas resurfacing solutions trænger dybere ned og booster huden på den mest ultimative måde.

Dermabrasion er en intensiv fjernelse af døde og ældede celler på hudens overflade, på den mest skånsomme og ufarlige måde. Dermabrasion efterlader din hud forynget, ny og blød.

pH formulas skinresurfacing ingredienser varierer i styrke og effekt og behandlingnen vil blive tilpasset netop dit behov. Der kan vælges imellem forskellige mål med behandlingen. Intensiv anti-aging, som genopbygger kollagen i hudens dybere lag og strammer overfladen op. Forbedring af pigmentforandringer, hvor huden pigmentproduktion vil blive standset og du vil opnå en mere jævn og ens farve. Ny struktur til huden ved ardannelse, f.eks. efter akne.
1599,-

S.I.G.N.A.T.U.R.E
pH formulas svar på den klassiske ansigtsbehandling.
Du får afrensning, peeling/åbning af huden, dybderens eller evt. let massage, c-vitamin booster, plejende maske og afsluttende cremepleje og beskyttelse af huden.
625,-

V.I.T.A..C
Trænger du til en hurtig opfriskning dagen før en fest, eller et lille boost til en træt hud, kan du vælge denne behandling.
Du får afrensning, peeling/åbning af huden, c-vitamin booster, cremepleje og beskyttelse.
475,-

I.N.S.T.A.N.T
Denne behandling har særligt fokus på forbedring af struktur f.eks. ved meget store porer.
Du får afrensning, peeling/åbning af huden, sammentrækkende og genopbyggende resurfacing lermaske, c-vitamin booster, opstrammende og kølende maske, cremepleje og beskyttelse af huden.
749,-

A.C.N.E
Er du bare træt af uren hud og akne? Denne behandling er effektiv og målrettet mod at udrense din hud.
Du får afrensning, peeling/åbning af huden, intensiv dybderens, A.C.N.E. skinresurfacing solution på problematiske områder, udrensende og kølende maske, cremepleje og beskyttelse af huden.
575,-

M.E.L.A
Denne behandling er særligt lavet til dig som gerne vil arbejde på pigmentpletter, solskader eller “leverpletter”.
Du får afrensning, peeling/åbning af huden, dybdegående pigment reducering med M.E.L.A powerclay, c-vitamin booster, specialmaske, cremepleje og beskyttelse af huden.
575,-

A.G.E
Behandling med særligt fokus på genopbygning af kollagen og reducering af linjer.
Du får afresning, peeling/åbning af huden, tilførsel af A.G.E solution som booster regenereringen i huden, special maske, cremepleje og beskyttelse af huden.
575,-

C.R
Kronisk rødme og Rosacea behøver ikke være noget man bare må leve med.
Du får afresning, særlig resurfacing med pH formulas C.R. complex som er særligt fremstillet til den sensitive og inflamerede hud, beroligende maske, cremepleje og beskyttelse af huden.
575,-